VÅG Havbadstue består av to badstuer, der den ene primært benyttes til gruppebooking og den andre til drop-in og enkeltpersoner med medlemsskap.

Fellesstua

Fellesstua er vår drop-in badstue. Her kan du nyte inntil 1,5 time inkludert garderobe og dusj i moderne og stilrene fasiliteter. VÅG å slippe løs sansene; nyt motsetningene, varme og rå nordnorsk natur i skjønn forening.

Privatstua

Privatstua er primært for gruppebookinger. Legg ditt neste firmaevent eller vennekveld hit for den helt spesielle opplevelsen. VÅG å by på dere selv i nye omgivelser. I dusjen er det rent og varmt vann så du lett kan gå videre fra badstue til jobb eller ut for å oppleve de tusen gleders by!

Våg Havbadstue i Harstad skal være en vidunderlig sanseopplevelse hvor du kan fange sjelens fred, men også oppleve livets spreke gleder. Vi kan ellers by på flammende nordlys, vinterpasteller eller glødende solnedganger i havspeilet og over de praktfulle fjellformasjonene.
Eller kanskje liker du det litt røffere med plaskregn eller snødriv? Hos oss får du oppleve alle de heftige skiftningene gjennom fire årstider. Alt mens du nyter varmen i badstuene og et forfriskende bad eller et stup om du våger.
Du visste vel at det er godt for helsa også. Ja, da er det vel bare å våge å fange øyeblikket. NÅ!