Ofte stilte spørsmål

Nei, vi har ikke låsbare skap, men det er hyller og knagger som man kan benytte seg av.

Ja, badetøy er påbudt i fellesområdene.

Det skal ikke røykes eller snuses i badstueanlegget.

Alkohol er forbudt i drop-in badstuen, ved private arrangement i privatstua er det tillatt med kartongvin/ølbokser, ingen knuselige flasker. Vi oppfordrer til moderasjon, badstue og bading skjer på eget ansvar.

Rusede mennesker vil bli bortvist.

Det skal medbringes håndkle til å sitte på, i tillegg til håndkle for bading og dusj.

Du avbestiller via lenken du får på e-post etter bestilling eller ved å logge inn på minside.periode.no. Les våre vilkår om avbestilling: www.vaaghavbadstue.no/vilkaar/. Ønsker du å endre timen kan du gjøre det inntil 72 timer før for både privat og drop-in. Du kan endre timen inntil 72 timer før for både privat og drop-in.  Hvis du skal endre timen må du bestille ny time først også refunderer vi den første bestillingen. post@vaaghavbadstue.no.

Det er lov å kaste ferskvann fra springen eller dusjen på badsteovnen. Bruk bøtte/øse som står i badstuen. Vær forsiktig da det kommer varm damp.

Regler

For at alle gjester skal ha en hyggelig opplevelse hos VÅG Havbadstue, ber vi vennligst om at følgende regler blir respektert:

Vi ønsker deg en fantastisk opplevelse hos VÅG Havbadstue, og takker for din forståelse og samarbeid med å respektere disse reglene. Ta gjerne kontakt med vårt personale hvis du har spørsmål eller trenger assistanse.

 1. Vennligst ta en dusj med såpe og vann før du går inn i badstuen, og skyll grundig for god hygiene.
 2. Sett deg på håndkleet når du bruker badstuen for å opprettholde renslighet og komfort.
 3. Kun ferskvann skal benyttes på badstuovnene.
 4. For å opprettholde en avslappende og helsefremmende atmosfære tillater vi ikke bruk av rusmidler eller inntak av mat i badstuen.
 5. Vis hensyn og respekt overfor andre gjester, og ta hensyn til deres privatliv.
 6. Barn under 16 år skal være i følge med en voksen for deres sikkerhet.
 7. Vi ber deg rydde opp og svabre garderoben før du forlater badstuen, slik at den forblir ren og innbydende for neste gjest.
 8. Av sikkerhetsårsaker er det ikke tillatt å bade alene. Vennligst ha alltid med en ledsager som kan være på brygga mens du bader.
 9. Det er kun gjester med bestilt time som har adgang til badstuen. Vi ber deg vennligst ikke gi adgang til uinviterte gjester, da både gjesten og den medbrakte gjesten kan risikere permanent utestengelse.
 10. Bruk av badstuen og bading er på eget ansvar. Dersom du føler deg ukomfortabel, svimmel eller søvnig, anbefaler vi at du forlater badstuen umiddelbart.
 11. Vær oppmerksom på at gulvet kan være glatt. Vennligst beveg deg forsiktig for å unngå eventuelle uhell.
 12. Harstad Havbadstue forbeholder seg retten til å kontrollere gjester for å sikre at alle vilkår og badsturegler blir overholdt.

Vi ønsker deg en fantastisk opplevelse hos VÅG Havbadstue, og takker for din forståelse og samarbeid med å respektere disse reglene.