Vilkår og Badstueregler

Badstueregler

 1. Vennligst ta en dusj med såpe og vann før du går inn i badstuen, og skyll grundig for god hygiene.
 2. Sett deg på håndkleet når du bruker badstuen for å opprettholde renslighet og komfort.
 3. Kun ferskvann skal benyttes på badstuovnene.
 4. For å opprettholde en avslappende og helsefremmende atmosfære tillater vi ikke bruk av rusmidler eller inntak av mat i badstuen.
 5. Vis hensyn og respekt overfor andre gjester, og ta hensyn til deres privatliv.
 6. Barn under 16 år skal være i følge med en voksen for deres sikkerhet.
 7. Vi ber deg rydde opp og svabre garderoben før du forlater badstuen, slik at den forblir ren og innbydende for neste gjest.
 8. Av sikkerhetsårsaker er det ikke tillatt å bade alene. Vennligst ha alltid med en ledsager som kan være på brygga mens du bader.
 9. Det er kun gjester med bestilt time som har adgang til badstuen. Vi ber deg vennligst ikke gi adgang til uinviterte gjester, da både gjesten og den medbrakte gjesten kan risikere permanent utestengelse.
 10. Bruk av badstuen og bading er på eget ansvar. Dersom du føler deg ukomfortabel, svimmel eller søvnig, anbefaler vi at du forlater badstuen umiddelbart.
 11. Vær oppmerksom på at gulvet kan være glatt. Vennligst beveg deg forsiktig for å unngå eventuelle uhell.
 12. Harstad Havbadstue forbeholder seg retten til å kontrollere gjester for å sikre at alle vilkår og badsturegler blir overholdt.
 13. Vi ønsker deg en fantastisk opplevelse hos VÅG Havbadstue, og takker for din forståelse og samarbeid med å respektere disse reglene.

1.0 FIRMA
www.vaaghavbadstue.no er levert av Harstad Havbadstue AS. Harstad Havbadstue er en tilbyder registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 926 838 342. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2.0 PRISER
Harstad Havbadstue har fastsatte priser. Prisene som vises er inkludert eventuelle skatter og avgifter.

3.0 BETALING
Betaling skjer ved valgt betalingsform i kassen. Betalingsløsningen er levert av Periode AS, partner av
Vipps AS.

3.1 BETALING MED KORT
Visa, MasterCard og Maestro er aksepterte betalingsformer. Kredittkort belastes i det kjøpet gjennomføres.

3.2 VIPPS
Betaling med VIPPS gjøres med mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

4.0 AVBESTILLING OG ENDRING
Leie av privatstuen: Ved avbestilling inntil 72 timer før din reserverte badstuetid kan 50 % av summen tilbakebetales, eller du kan få 100 % av betalt beløp som gavekort. Angreretten kan ikke påberopes i forbindelse med inngåtte avtaler om leie av tid i våre badstuer i henhold til angrerettsloven av 2014 § 22 bokstav m. Hvis vi må holde stengt på grunn av koronarestriksjoner eller annet, refunderer vi 100% av beløpet. Drop-in timer refunderes ikke. Du kan endre timen inntil 72 timer før for både privat og drop-in.  Hvis du skal endre timen må du bestille ny time først også refunderer vi den første bestillingen. Ta kontakt på post@vaaghavbadstue.no.

5.0 TILBAKEBETALING
Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling.

6.0 PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER
Vi er ansvarlige for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du bruker våre tjenester. Vi følger gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger. Les mer på: https://www.vaaghavbadstue.no/personvernserklaering/

7.0 KONTAKT & SUPPORT
Kontakt oss på: post@vaaghavbadstue.no
Postadresse: Søsterstien 2 F, 9406 Harstad

8.0 COOKIES
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt for å forbedre din brukeropplevelse og navigasjon. Noen informasjonskapsler er nødvendige.

9.0 KLAGER
Klager kan adresseres til post@vaaghavbadstue.no.

10.0 MEDLEMSKAP
Medlemskapet kjøpt hos Harstad Havbadstue er gyldig i ett år og fornyes automatisk med mindre du velger å avslutte det. Medlemskapet er personlig og gjelder for den personen det er registrert på. Medlemskapet gir rabattert pris på bruk av badstuen, inkludert rabatt på leie av privat badstue. Medlemskapet leveres umiddelbart etter betaling. Medlemskapet kan avsluttes her: http://minside.periode.no/

10.1 ANGRERETT
Du har 14 dagers angrerett på medlemskapet. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, vennligst send en e-post til post@vaaghavbadstue.no. Vennligst merk at angreretten bortfaller umiddelbart så snart medlemskapet brukes.

10.2 OPPSIGELSE
Du kan avslutte medlemskapet og «faste betalinger» ved å følge instruksjonene på http://minside.periode.no/. Det er ingen bindingstid for medlemskap.

11.0 ABONNEMENT

11.1 MÅNEDSKORT
Månedskortet er gyldig i 31 dager fra kjøpsdatoen. Det er personlig og kan kun brukes av den personen det er registrert på. Avtalen har ingen bindingstid, men løper til du avslutter den her: http://minside.periode.no/. Månedskortet leveres umiddelbart etter kjøpet.

11.2 ÅRSKORT
Årskortet er gyldig i 365 dager fra kjøpsdatoen. Det er personlig og kan kun brukes av den personen det er registrert på. Avtalen har ingen bindingstid, men løper til du avslutter den her: http://minside.periode.no/. Årskortet leveres umiddelbart etter kjøpet.

12.0 GAVEKORT
Gavekort kan kjøpes hos VÅG Havbadstue og er gyldige i ett år fra kjøpsdatoen. Gavekort er ikke personlige og kan benyttes av hvem som helst. Gavekort kan ikke kanselleres og refunderes ikke. Gavekortet kan brukes som betaling for badstueopplevelser og medlemskap.